JobsPortal logo

Tikkurila Jobs In Finland

Tikkurila

Tikkurila is a leading Nordic paint company whose products are manufactured of carefully chosen raw materials that meet the highest quality standards.

We develop premium products and services that provide our customers with quality that will stand the test of time and weather.

We operate in seven countries and our 2,700 dedicated professionals share the joy of building a vivid future through surfaces that make a difference.

Showing 1 - 2 of 2 jobs

Published date Posted 4 days ago
End date Due date: 03 Jun, 2022
Location Vantaa
Tikkurila

Etsimme värikkääseen joukkoomme kesätyöntekijöitä varastoon Vantaalle Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta. Pidät ryhmätyöskentelystä ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää. Trukkikortti on etu. PPG Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.   Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Haemme henkilöitä myös pidempii...

Published date Posted 2 months ago
End date Due date: 31 Jan, 2022
Location Vantaa
Tikkurila

Etsimme värikkääseen joukkoomme vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijöitä maalitehtaallemme Vantaalle  Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja innokas oppimaan uutta. Pidät ryhmätyöskentelystä ja tartut tehtäviin positiivisella ja innostuneella asenteella. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää.   Tikkurila tarjoaa innostavan ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.  Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pi...